Softwarespecialist iFacto viert tien jaar

Softwarespecialist iFacto blaast dit jaar tien kaarsjes uit. Het bedrijf uit Kontich implementeert geïntegreerde ERP-oplossingen voor KMO’s op basis van Microsoft Dynamics. iFacto zette de voorbije vijf jaar een groei van meer dan 50% neer. De onderneming bedient vanuit zijn vestigingen in Kontich en Hasselt vandaag 260 klanten en draait op 50 medewerkers.

iFacto is erin geslaagd om ondanks de groei steeds een zeer nauwe band met de klanten te behouden. Volgens Steven Arrazola de Onate, managing partner bij iFacto, is dit te danken aan een toch wel unieke bedrijfscultuur die hij meteen de sleutel achter het succes van iFacto noemt. “Een cultuur van ondernemerschap die door de aderen van iedere medewerker stroomt. Pragmatisme, korte communicatielijnen en een voortdurende focus op een kwaliteitsvolle service blijven voor iedere medewerker iedere dag opnieuw een prioriteit. Het is een evenwichtsoefening waar wij ons ook de komende jaren mee zullen blijven onderscheiden om gezond te blijven groeien. Dit in belangrijker dan ooit in een ICT-wereld waar nieuwe tendensen zoals cloud en mobiel werken voor heel wat uitdaging zorgen”.

iFacto is gespecialiseerd in het automatiseren van sectorspecifieke bedrijfsprocessen in groothandels en distributiebedrijven, voedingsbedrijven, verhuurbedrijven, farmaceutische bedrijven en productie-ondernemingen en dit op basis van Microsoft Dynamics NAV en AX. iFacto is door Microsoft erkend als Gold Partner voor ERP, het hoogste niveau van competentie en ervaring. Daarnaast werd het bedrijf de afgelopen jaren meermaals bekroond met de Microsoft President's Club award, een erkenning voor de top 5% Microsoft Dynamics Partners wereldwijd.

De gerealiseerde omzetcijfers van het bedrijf worden discreet toegedekt.