Nieuws Antwerpen Solliciteren bij Foreach levert etentje bij sterrenchef op

Solliciteren bij Foreach levert etentje bij sterrenchef op

Solliciteren bij Foreach levert etentje bij sterrenchef op

MERKSEM – Foreach, een softwarebedrijf uit Merksem met een kantoor in Mechelen, doet een etentje in een sterrenrestaurant cadeau aan nieuwe collega’s die tot en met 21 juli bij hen solliciteren.

Foreach, opgericht in 2006, stelt 45 mensen te werk en mag voor 2019 al rekenen op 8 nieuwe werknemers. Om dat groeitempo te kunnen volhouden, moeten er nog een aantal bij, want in september start een nieuw groot project vol technische uitdagingen.

In de IT-wereld word je overspoeld met jobaanbiedingen. Om zich te onderscheiden als werkgever, probeert Foreach meer te doen dan enkel een fijne werkomgeving, goeie voordelen en technisch uitdagende projecten te bieden. Elke kandidaat die van 1 juli tot en met 21 juli 2019 solliciteert via www.foreach.be/jobs én dit jaar bij Foreach een contract tekent, krijgt een etentje voor twee personen in een sterrenrestaurant.

“Wij gaan zelf graag uit eten met onze collega’s”, vertelt Jan Nuyens, ceo van Foreach, “Een goeie kandidaat die ook nog eens aangetrokken wordt door een sterrenmaaltijd op onze kosten, is waarschijnlijk een goeie match met onze bedrijfscultuur. We houden uiteraard vast aan onze selectiecriteria, maar hopen op deze manier meer mensen te tonen wat we te bieden hebben.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.