Nieuws Antwerpen Sonal telecompartner voor KMO's

Sonal telecompartner voor KMO's

Sonal telecompartner voor KMO's

sonalIn de revolutionaire  ontwikkelingen van de telecommunicatie heeft Sonal de trein niet gemist. Het bedrijf uit Mortsel heeft snel ingepikt op de technologische doorbraak. Het heeft zich gepositioneerd als een betrouwbare partner voor KMO’s en vele middelgrote bedrijven die de nieuwe mogelijkheden wilden valoriseren.

In een toch wel heel omstreden marktomgeving heeft Sonal al die tijd goede resultaten neergezet. Tijdens het boekjaar 2014/2015 werd een bruto marge gerealiseerd van 72.749 euro. Dat blijkt uit de jaarbalans die gedeponeerd werd bij de Nationale Bank. Het bedrijf van Michaël en Catherine De Clercq boekte daarbij een bedrijfsresultaat van 35.679 euro en een winst van 16.156 euro. De positieve lijn van de afgelopen jaren werd daarmee verder doorgetrokken.

Sonal werd opgezet in 1978 en spitst zich als onderneming toe op de uitbouw van telefooncentrales, radiocommunicatie, telematica en satellietcommunicatie. De 10 werknemers van het bedrijf hebben al die jaren de reputatie van het bedrijf als systeemintegrator en software ontwikkelaar versterkt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.