Nieuws Soprema Group blikt tevreden terug op samenwerking met Mathieu Gijbels

Soprema Group blikt tevreden terug op samenwerking met Mathieu Gijbels

Soprema Group blikt tevreden terug op samenwerking met Mathieu Gijbels

Voor de bouw van hun nieuwe hoofdkantoor in Grobbendonk ging Soprema NV in zee met bouwbedrijf Mathieu Gijbels. Een samenwerking waar Guido Verschueren, product specialist bij Soprema NV met plezier op terugkijkt. “Het bouwteam van Mathieu Gijbels realiseerde ons gebouw van A tot Z zonder dat wij ons één moment zorgen moesten maken.”

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van bedrijfs- en kantoorbouw over service en onderhoud tot projectontwikkelingsbegeleiding. Met haar specifieke aanpak van het bouwteam kiest Mathieu Gijbels voor een samenwerkingsmodel met de klant. Dat is ook Soprema NV uit Grobbendonk niet ontgaan. Voor de bouw van hun nieuw hoofdkantoor deden zij een beroep op het bouwteam.

“De uitgebreide offerte van Matthieu Gijbels sprak ons dadelijk aan. Die was overzichtelijk, heel gedetailleerd en toch duidelijk. Daaruit volgde een eerste gesprek en meteen voelden we kennis en expertise bij de mensen van het bouwteam. Zij legden het plan van aanpak duidelijk uit maar luisterden ook naar onze noden”, vertelt Guido Verschueren.

Van in het begin zijn, naast het bouwbedrijf, alle partijen betrokken; denk aan de architect, de bouwheer, maar ook het studiebureau voor technieken, waardoor iedereen van bij de start op dezelfde lijn zit. “Tijdens het hele bouwproces hebben wij ons geen enkel moment zorgen hoeven maken. Indien er een probleem opdook, stonden De Voordenkers van Mathieu Gijbels al klaar met een oplossing.

Dankzij het BIM-model met 3D-tekeningen krijgen klanten bij Mathieu Gijbels van in het begin meteen een beeld van hoe het gebouw eruit zal zien. “Dat is enorm handig omdat je dan nog altijd tijdig dingen kan aanpassen in het ontwerp. Dankzij die tekeningen konden we als het ware al door het gebouw wandelen nog voor het er stond”, weet Verschueren.

De bouw van het nieuwe hoofdkantoor was ook technisch een hele uitdaging omdat het in 2016 nog niet een evidentie was om een BEN-gebouw te bouwen. Om dit te realiseren, deed Mathieu Gijbels een beroep op een studiebureau technieken, maar bleef de werken ten allen tijde coördineren. “Als bouwheer is het een hele geruststelling om te kunnen vertrouwen op een team dat zoveel kennis en expertise in huis heeft maar dat ook nog eens rekening houdt met het budgettaire plaatje. Kortom, voor ons volgende bouwproject kloppen wij zeker opnieuw aan bij Mathieu Gijbels”, besluit Verschueren tevreden.

Mathieu Gijbels neemt alle bouwzorgen over van ondernemers. Van bedrijfs- en kantoorbouw over service en onderhoud tot projectontwikkelingsbegeleiding.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.