Nieuws Antwerpen Spaans vastgoed boomt dankzij luchthaven Deurne

Spaans vastgoed boomt dankzij luchthaven Deurne

Spaans vastgoed boomt dankzij luchthaven Deurne

Dankzij de goedkope vluchten vanaf de luchthaven van Deurne is de verkoop van vastgoed in Spanje het voorbije jaar fors toegenomen. Dat zegt Hip Estates dat marktleider is in Spaans vastgoed.

De vluchten naar Alicante, Malaga en Barcelona kenden in 2016 een groei van maar liefst 101 procent tegenover een jaar eerder”, zegt Leen Vermeulen van Hip Estates. “En ook de vluchten naar Murcia die sedert  dit najaar eveneens vanuit Deurne vertrekken zijn volgens onze informatie voor meer dan 80 procent volgeboekt.”

“ Met de lage vliegprijzen en de grote frequentie van de vluchten gaan de eigenaars ook geregeld voor korte periodes naar hun tweede verblijf. Soms zelfs maar voor drie tot vier dagen. Bovendien liggen de bewuste luchthavens in Spanje vaak niet eens zo ver uit elkaar en hebben de mensen met een tweede verblijf de keuze tussen meerdere aankomst- of vertrekplaatsen, zegt Leen Vermeulen. Wat zeker ook meespeelt is het feit dat het leven in Spanje veel goedkoper is dan bij ons. Maar het is zeker niet de enige reden waarom het vastgoed in Spanje in trek is. “ Net als het feit dat het leven in Spanje veel goedkoper is dan in België”. En het weer is er beter, ook dat!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.