Nieuws Antwerpen Expert in Spaans vastgoed Azull opent West-Vlaams kantoor

Expert in Spaans vastgoed Azull opent West-Vlaams kantoor

Expert in Spaans vastgoed Azull opent West-Vlaams kantoor

Steeds meer West-Vlamingen kopen een villa of appartement onder de Spaanse zon. Alleen al dit jaar zullen goed 750 West-Vlamingen zich een nieuwe casa hebben aangeschaft. Dat zijn er dus gemiddeld twee per dag. Dat blijkt uit cijfers en prognoses van het Antwerpse Azull, de Belgische marktleider in Spaans vastgoed. “West-Vlamingen zijn inmiddels goed voor ruim een kwart van ons cliënteel”, aldus ceo Marleen De Vijt. “Om deze groeiende groep nog beter te bedienen, openen we voor het eerst ook een kantoor in de provincie, meer bepaald in Roeselare.”

West-Vlamingen zijn al goed voor een kwart van het cliënteel van Azull, de marktleider in Spaans vastgoed. Vijf jaar geleden was dat nog ‘maar’ een vijfde.

Marleen De Vijt, ceo Azull: “Om hen nog beter te bedienen, openen we nu een eerste kantoor in de provincie, aan de Diksmuidsesteenweg vlakbij Schiervelde in Roeselare. Het valt overigens ook op dat klanten steeds vaker met een makelaar willen werken die zowel in Spanje als op het thuisfront in België permanent fysiek aanwezig is. Zo kunnen ze ten allen tijde uitgebreid advies vragen en krijgen.”

West-Vlaamse expertise

Het nieuwe kantoor in Roeselare zal geleid worden door de West-Vlaamse ondernemer Yves Neirynck. De 50-jarige handelsingenieur uit Waregem is al bestuurder van Uniglobe Travel in Roeselare en Gent, dat gespecialiseerd is in zakenreizen. “Yves is ook vastgoedexpert en was al enige tijd op zoek naar een tweede activiteit, waarin hij die passie ten volle kan uitleven”, vertelt Marleen De Vijt.

Yves Neirynck, kantoordirecteur Azull Roeselare: “Ik koester al jaren een grote liefde voor Spanje en vastgoed. Samen met mijn vrouw hebben we in 2014 nog zélf een appartement aan de Costa Calida gekocht. Via Azull, nota bene. En dus lag de keuze wel ergens voor de hand. De manier van werken spreekt me enorm aan. We gaan steeds op zoek naar een perfecte match, waar de koper zich 100% goed bij voelt. Het mag nooit een impulsaankoop zijn, maar wel een weldoordachte beslissing waar je jaren kan van genieten.”

Het Roeselaarse agentschap wordt het vierde van Azull, dat ook in Antwerpen, Murcia en Marbella kantoor houdt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Antwerpen
Antwerpen

Van Mossel breidt verder uit

Van Mossel Automotive Groep neemt Citroën-garage Van Thielen in Herselt over. De activiteiten van deze concessie zullen vanaf 20 september… Lees meer