Nieuws Antwerpen Spaans winkelen langs A12

Spaans winkelen langs A12

Spaans winkelen langs A12

spaansWie heel erg van Spanje en Spaans eten houdt kan sinds kort terecht bij Vista La Tiende. Het bedrijf werd opgestart als een groothandel en bediende vooral cafés, tapasbars en restaurants. Sinds kort worden ook particulieren bediend in Vista La Tiende. De ligging langs de Boomsesteenweg in Aartselaar leent zich daar uitstekend toe.

Vista La Tiende biedt zijn klanten alles waar Spanje voor staat: wijnen, cava’s, likeuren, populaire serrano’s, manchego (kaas), calamares, gamba’s, ingrediënten voor paëlla’s, olijven, koekjes, conserven. Alles zowel vers als diepvries. In een trendy Ibiza-hoekje worden ook geschenkjes verkocht.

Mond-tot-mond reclame heeft ervoor gezorgd dat de nieuwe supermarkt een snelle start genomen heeft. Het bedrijf heeft nauwelijks enige publiciteit gevoerd.

De zaak wordt aangestuurd door Kelly Elias Perez. Kelly is weliswaar in België geboren maar heeft duidelijk Spaanse roots. Ze spreekt vlot Spaans. Daardoor is ze een makkelijk aanspreekpunt voor de vele Spanjaarden die er al over de vloer komen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.