Nieuws Antwerpen Spaces opent coworkingplek op Post X

Spaces opent coworkingplek op Post X

Spaces opent coworkingplek op Post X

BERCHEM – Spaces heeft de deuren geopend in het Antwerpse kantoorcomplex Post X. Met meer dan 4.000 m² aan trendy designkantoren, coworkingplekken en vergaderzalen richt dit innovatieve coworkingconcept zich op startups, freelancers en (inter)nationale ondernemingen die een werkplek nodig hebben. 

Spaces wil een inspirerende  en persoonlijke kantooromgeving creëren waar een community van gelijkgestemde start-ups, scale-ups, freelancers, kmo’s tot multinationals elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Aan die community worden verschillende diensten aangeboden. Door het organiseren van workshops, lezingen en netwerkevents worden de onderlinge banden tussen de leden versterkt.

Dit jaar openden wereldwijd al 160 Spaces locaties de deuren. In Antwerpen nam wereldspeler Spaces zijn intrek op 4 verdiepingen van een gloednieuw kantoorgebouw op de Post X-site. Spaces Berchem Post X omvat 69 trendy privé-kantoren, 157 coworkingplekken en 3 vergaderzalen.

William Willems, Algemeen Directeur van Spaces België: “Onze nieuwste locatie op Post X past perfect binnen de nieuwe manier van werken, waar de werk-privé grenzen vervagen. Wij willen werken niet alleen leuker, maar ook inspiratievoller en gevarieerder maken. De levens- en werkkwaliteit van onze gebruikers verhogen, staat centraal.”

Op de site worden verschillende diensten aangeboden zoals een fitnessruimte, verschillende restaurants, een supermarkt, een strijk- en wasdienst en een hotel. Je kan er zelfs je wagen laten wassen.

30 Belgische Spaces locaties eind 2022

In 2017 werd een eerste Belgische Spaces geopend in Diegem. De voorbije maanden volgden locaties op het Mechelse Kardinaal Mercierplein, in Gent en in Brussel (de Belliardstraat en in Oudergem). Brussel krijgt er in de komende maanden nog 4 locaties bij: vlakbij de Beurs, in het Manhattan Center, het Justitiepaleis en bij Tour & Taxis.

“Inspirerende coworkingplekken zijn populairder dan ooit! Onze nieuwste aanwinst is nu al populair en ik ben er van overtuigd dat het over enkele maanden volzet zal zijn. Tegen eind 2022 mik ik dan ook op minstens 30 Spaces locaties in België, waarvan 5 in Antwerpen”, besluit William Willems.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.