Nieuws Antwerpen Speciale award voor ERA De Kern

Speciale award voor ERA De Kern

Speciale award voor ERA De Kern

eraDe ERA-vastgoedmakelaars en hun medewerkers kwamen onlangs bijeen voor het ERA Awards Event 2016 in het congrescentrum Lamot in Mechelen. Tijdens dit evenement werden de ERA Awards uitgereikt aan makelaars die zich gedurende het afgelopen jaar lieten opmerken door hun bijzondere prestaties. Ook de top 10 en top 20 onder de ERA kantoren werden er bekend gemaakt.

ERA De Kern uit Wilrijk ontving dit jaar een Award of Excellence. Het bedrijf kreeg een plaatsje in de Club Excellence 2016, een club van de 25 beste commerciële medewerkers van de Belgische ERA-kantoren.

Philippe De Vos, zaakvoerder van ERA De Kern, is terecht trots op hun Award: “Uiteraard zijn wij zeer vereerd met deze erkenning. We laten dan ook niets aan het toeval over. Heel het team is extra gemotiveerd om onze klanten professioneel te begeleiden bij de verkoop of aankoop van hun woning. Wij willen onze klanten heel erg bedanken voor het vertrouwen in ons en wij zullen ook in de toekomst service en kwaliteit steeds voorop stellen.”

ERA is een samenwerkingsverband van kwaliteitsmakelaars in residentieel onroerend goed dat in 1972 in Amerika is ontstaan. Wereldwijd opereert de groepering in 48 landen en telt ze bijna 2.600 aangesloten, onafhankelijke makelaarskantoren. In België bestaat de ERA makelaarsgroep sinds 1995. Momenteel bestaat het netwerk uit 108 ERA-kantoren, waarbij enkel BIV-erkende makelaars kunnen zich aansluiten. Deze vereiste staat borg voor een solide vakinhoudelijke en juridische graad van kennis en ervaring.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.