Nieuws Antwerpen Specialisten personeelsplanning gaan samenwerken

Specialisten personeelsplanning gaan samenwerken

Specialisten personeelsplanning gaan samenwerken

aytonDéhora België (Berchem) en de Nederlandse softwareleverancier Ayton verenigen de krachten op het vlak van personeelsplanning in de sector van Zorg, Welzijn en Kinderopvang in België. Tezamen bieden Déhora en Ayton aan de gezondheidssector een totaaloplossing waarmee ziekenhuizen en woonzorgcentra verantwoord kunnen plannen, flexibiliseren en beter kunnen sturen op een efficiënte planning van personeel.

Aan de samenwerking tussen Déhora en Ayton ligt een gedeelde visie en passie ten grondslag; de Ayton visie en haar Aysist software sluit naadloos aan bij de Déhora planningsconcepten over uurroosters, personeelsinzet en duurzame flexibilisering. Het bundelen van beide diensten betekent concreet voor opdrachtgevers dat zij verzekerd kunnen zijn van een betrouwbare en organisatie brede ondersteuning bij het opzetten en inrichten van een duurzame en budgetvriendelijke personeelsplanning.

Zowel Déhora als Ayton hebben een lange en gedegen staat van dienst inzake Workforce management en planning. Het inluiden van de samenwerking betekent dan ook een mooie bundeling van jarenlange praktijkervaring en –kennis.

“Bij het betreden van een ander land heb je de keuze als leverancier om alles zelf te doen of juist een lokale partner te zoeken. Wij hebben bewust dit laatste gedaan”, zegt Marc Huizer, directeur van Ayton. “België is wel dichtbij, maar dat betekent niet dat de verschillen klein zijn. Een lokale partner spreekt de taal van de klant gewoon beter. Déhora België heeft haar sporen op het gebied van Arbeidstijdsmanagement in de afgelopen jaren verdiend. Daarnaast zien we dat onze visie op personeelsplanning door Déhora België gedeeld wordt. Wij hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat de klanten de best mogelijke ondersteuning gaan krijgen!”

Als onafhankelijke specialist in Workforce Management en planning ondersteunt Déhora organisaties uit diverse sectoren bij o.a. de selectie en inrichting van software voor personeelsplanning. In de samenwerking met Ayton neemt Déhora een softwareoplossing onder de arm die tegemoetkomt aan actuele uitdagingen waar veel Belgische zorgorganisaties mee te kampen hebben.

Luk Berlanger, Directeur Déhora België: “In de specifieke aanpak en visie van Ayton zien we vanuit onze jarenlange praktijkervaring heel wat meerwaarde voor diverse organisaties in zorg en opvang. De vraag- én financieel gestuurde benadering van de software is, wat ons betreft, een uniek gegeven dat perfect matcht met de uitdagingen waarmee verschillende ziekenhuizen, woonzorgcentra, opvangcentra en dergelijke hedendaags te kampen hebben. Zorgorganisaties moeten het immers met steeds minder geld doen en zijn hoe langer hoe meer genoodzaakt om verder besparingen door te voeren. De oplossing en aanpak van Ayton, én de gemeenschappelijke passie voor Workforce management, maakt van Ayton een uitstekende partner waarmee we het zorglandschap in België verder willen en kunnen professionaliseren”

Déhora is al 28 jaar een fullservice adviesbureau op het gebied van planning en Workforce Management. Het hart van het bedrijf wordt gevormd door een groep van deskundigen in diverse domeinen (psychologen, economen, bedrijfskundigen, ingenieurs, ergonomen en onderwijskundigen). Déhora ondersteunt en begeleidt organisaties bij het optimaliseren van de planning met duurzame resultaten als oogmerk. In organisaties waar personeelsplanning en -management worden gekenmerkt door een zekere mate van dynamiek en onvoorspelbaarheid is voor de meeste organisaties nog een wereld te winnen.

Ayton
biedt zowel het advies als de software om te komen tot efficiënte en effectieve personeelsinzet, desgewenst volledig geïntegreerd met Cliëntplanning of Kindplanning.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.