Nieuws Antwerpen Staalbouwbedrijf Interloods verhuist van Sint-Job naar Wijnegem

Staalbouwbedrijf Interloods verhuist van Sint-Job naar Wijnegem

Staalbouwbedrijf Interloods verhuist van Sint-Job naar Wijnegem

Staalbouwbedrijf Interloods verhuist van Sint-Job naar Wijnegem. Het bedrijf vestigt zich daarmee op de site van het moederbedrijf Frisomat in Wijnegem.

Interloods was al 30 jaar verankerd in Sint-Job. “Een verhuis naar Wijnegem is een logische stap.” zegt managing director van Interloods Tom Van Der Smissen. “In 2013 smolten we samen met industriebouwer Frisomat – ons huidige moederbedrijf. Vandaag levert de nieuwe locatie Interloods alleen maar voordeel op”. “De hoogtechnologische productie van Frisomat is perfect afgesteld op de noden van Interloods,” pikt CEO van Frisomat Kris Oorts in. “We produceren alles in- house, en daar profiteert ook onze dochteronderneming mee van.”

Interloods kan nu een beroep doen op het ultramoderne machinepark,  het montagemateriaal en de ingenieurs van Frisomat. Het bedrijf kan zich zo erg flexibel opstellen naar de klant. Het is onafhankelijk van derden, zodat een snelle levertermijn standaard is.

Kris Oorts, CEO van Frisomat: “We behouden beide onze kernactiviteiten. Interloods als specialist in de verhuur en verkoop van (tijdelijke) werfgebouwen en de renovatie van industriegebouwen. Frisomat als expert in de ontwikkeling, productie en montage van industriële hallen wereldwijd. Een pasklare oplossing ligt zo altijd binnen handbereik voor de klant, en dat maakt ons samen sterk.”

Frisomat telt wereldwijd 14 filialen, en produceert in België, Brazilië en Rusland. Dit internationale netwerk bracht Frisomat tot in meer dan 100 landen, voor ruim 35.000 staalbouwprojecten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.