Starbucks

Starbucks opent vernieuwd filiaal in Antwerpen-Centraal

ANTWERPEN – Autogrill Belux opende 10 jaar geleden de Starbucks-vestiging in Antwerpen-Centraal. Vandaag heeft de marktleider in catering- en retaildiensten voor reizigers, met hoofdkantoor in Antwerpen, die vestiging gerenoveerd.

De samenwerking tussen Starbucks en Autogrill duurt al 27 jaar: van de eerste vestiging op de luchthaven van Seattle tot de herinrichting van Starbucks Antwerpen-Centraal. De unieke visie van Starbucks en de operationele expertise van Autogrill zorgden ervoor dat beide ondernemingen een belangrijke groei konden doormaken.

Zo werd tien jaar geleden de eerste Starbucks in België geopend in Antwerpen-Centraal. Vandaag telt ons land negentien vestigingen, waaronder telkens twee in populaire stadscentra, drie op Brussels Airport, zes in verschillende Belgische metrostations en acht in drukke treinstations. Eén daarvan is de vestiging in het station Antwerpen-Centraal, die onlangs heringericht werd.

Het terras wordt nu omgeven door plantenbakken en groen. Binnen benadrukken verschillende verlichtingselementen de iconische architectuur van het Centraal Station. In het interieur staat thuiskomen in een tweede huis centraal. Roestbruine tinten versterken het gevoel van huiselijkheid en comfort.

Starbucks viert feest

De nieuwe inrichting wordt op 6 november voorgesteld, samen met de viering van het tienjarig bestaan van Starbucks in België. Elke bezoeker van Starbucks Antwerpen-Centraal krijgt een gratis tall Caramel Macchiato, Latte of Cappuccino. In alle andere vestigingen maken de gasten kans op een beker met een speciale sticker, die ze kunnen inruilen voor een herbruikbare Starbucks-beker.