Nieuws Antwerpen Start-up Dressr lanceert kledingverhuur met abonnement

Start-up Dressr lanceert kledingverhuur met abonnement

Start-up Dressr lanceert kledingverhuur met abonnement

Bij het circulair digitaal kledingplatform Dressr kunnen consumenten een abonnement nemen op modeartikelen van onafhankelijke Belgische modelabels, zoals het Brusselse Janue Brussels en het Antwerpse YNGR. Dressr werd opgericht door Caroline Cecile Baeten uit Antwerpen.

Als onderdeel van de deeleconomie verkleint Dressr, gesteund door Start it @KBC, de voetafdruk van de mode-industrie aanzienlijk en biedt tegelijk een grotere markt aan kleine lokale ondernemers.

Dressr is een tweezijdig digitaal kledingplatform. Enerzijds richt het zich op modelabels, anderzijds op consumenten. Zij kunnen een abonnement nemen op modeartikelen en zo op een verantwoorde manier variatie brengen in hun garderobe. Abonnees selecteren via het Dressr-platform hun favoriete items en krijgen die selectie thuisbezorgd. Na 25 dagen hebben ze de mogelijkheid de items in te ruilen voor andere stuks, nog wat langer bij te houden of aan te kopen.

Er bestaat voor iedereen een Dressr-abonnement op maat.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.