Nieuws Antwerpen Starter van de week: Driverbuddy vervoert u in uw wagen

Starter van de week: Driverbuddy vervoert u in uw wagen

Starter van de week: Driverbuddy vervoert u in uw wagen

ANTWERPEN – Driverbuddy heeft een oplossing voor vervoersproblemen gevonden. De jonge onderneming vervoert families, vrienden of zakenlui naar hun eindbestemming. In tegenstelling tot een klassiek taxibedrijf gebeurt de rit in de wagen van de klant.

Het is niet makkelijk om een goede ziel te vinden die u op een onaantrekkelijk uur naar de luchthaven wil brengen. Vanuit die veronderstelling is Driverbuddy ontstaan. De Antwerpse starter biedt chauffeurs, of beter gezegd rijmaatjes aan, die u van punt A naar punt B brengen. Dat gebeurt bovendien met uw eigen wagen.

“Klanten kunnen hun rijmaatje of Driverbuddy reserveren. De dag van de afspraak staat hij of zij dan aan uw deur om u in uw eigen wagen naar de luchthaven te vervoeren. Bij aankomst krijgt u uw sleutels terug en kan u met een gerust hart vertrekken”, legt zaakvoerder van Driverbuddy Ibrahim Madah uit.

Ook zakenlui die tijdens de rit hun meeting willen voorbereiden, vinden een goed vervoersalternatief bij Driverbuddy. “Of heeft u te diep in het glas gekeken en zoekt u een Bob? Dan hoeft men niet meer een taxi te bellen om dan de dag nadien uw wagen op te halen.”

Volledige ontzorging

De Driverbuddies kunnen klanten bovendien opwachten gedurende de duur van een vergadering of bij de terugkomst op de luchthaven. “Daarnaast zijn ze bereid om in die tijd andere taken uit te voeren, zoals boodschappen doen, tanken, langs de garage passeren, enzoverder. Onze driverbuddies zijn als het ware multifunctionele maatjes”, aldus Ibrahim Madah.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Hebt u ook net een eigen onderneming opgestart of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien zelf in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.