Nieuws Antwerpen Starter van de week: Els Verschueren met Hypnose Helpt

Starter van de week: Els Verschueren met Hypnose Helpt

Starter van de week: Els Verschueren met Hypnose Helpt

Na 20 jaar ervaring met hulpverlening, met name in de Bijzonder Jeugdzorg, kiest Els Verschueren er onlangs voor om te starten als zelfstandig hypnose therapeut in Wilrijk. Ze hoopt zich binnenkort aan te sluiten bij een groepspraktijk. “Na 20 jaar werken als leidinggevende in de Bijzondere Jeugdzorg was ik moe, heel moe, en corona heeft daar absoluut niet in geholpen. Ik heb vorig jaar mijn opleiding hypnose therapeut voltooid. Ik word er nu erg blij van om mensen individueel en op korte termijn te helpen”, vertelt ze.

De 43-jarige Els Verschueren kiest na 20 jaar voor een carrière switch. “Ik heb gezinnen, jongeren en hun ouders begeleid. Daarnaast heb ik meer dan twaalf jaar leiding gegeven aan een fantastische ploeg begeleiders. Doorheen de jaren heb ik een ruime ervaring opgebouwd in het coachen van zowel cliënten als collega’s. Aan de hand van diverse technieken en methodieken kon ik veel positieve veranderingen realiseren. Vanop de eerste rij zag en ondervond ik hoe hard er moet worden gewerkt om gewoontes en patronen te doorbreken om de beste versie van jezelf te worden.”

Toen Els zelf voor het eerst in aanraking kwam met de therapeutische mogelijkheden van hypnose, besefte ze al snel dat hypnose een waardevolle aanvulling vormt op haar reeds verworven expertise. “Bij hypnose is het niet nodig om vele en zware gespreksessies aan te gaan en zo het probleem te doorgronden. De verandering vindt tijdens de hypnosesessie rechtstreeks plaats in je onderbewustzijn.”

Els start bij Hypnose Helpt telkens met een intakegesprek. “We richten ons dan samen op je probleem of gewoonte en bekijken we op welke manier ik je kan helpen. Het is exact die gerichte en directe aanpak die me aangreep om me te verdiepen in hypnose en die me nu aanzet om mensen via deze weg te helpen. Ik ben er van overtuigd dat hypnose werkt als een therapeutisch infuus. Enerzijds kan het zaken meteen oplossen en anderzijds kan het werken als een krachtige katalysator in aanvullende begeleiding zoals bijvoorbeeld gesprekstherapie.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.