Nieuws Antwerpen Starter van de week: Gambas at Home brengt de zee in huis

Starter van de week: Gambas at Home brengt de zee in huis

Starter van de week: Gambas at Home brengt de zee in huis

KONTICH – “Nergens komen schaaldieren, zeevruchten of inktvis zo goed tot hun recht als in de Aziatische keuken”, mocht Ben ervaren op vakantie. Eenmaal opnieuw thuis was het echter moeilijk om deze producten van goede kwaliteit in de winkel te vinden. Hij schoot dan maar zelf in actie en richtte Gambas at Home op.

“Ik zat ergens op een strand in Bali. De zon strooide haar laatste warme stralen over het licht golvende water. Ik had net een leuk restaurantje op het strand ontdekt. Ik bestelde er de lokale specialiteit: gamba’s. Ik was er wild van. Zo wild dat ik het thuis ook vaker wilde klaarmaken, maar door een beperkt productenaanbod, lukt dat niet. Ik heb mijn leven lang in de seafood business gewerkt, dus was ervan overtuigd dat ik dit probleem van de baan kon helpen”, dacht zaakvoerder Ben.

Het resultaat is Gambas at Home, een nieuwe online shop die een divers aanbod diepgevroren vis en zeevruchten aanbiedt. Het gaat niet alleen om alledaagse lekkernijen, maar ook om specialiteiten zoals Black Tiger gamba’s of heerlijke Argentijnse garnalen.

Levering aan huis

Particulieren vinden er dus een specifiek seafood aanbod dat aan huis wordt geleverd. Die leveringen gaan in Vlaanderen door op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 17 en 22 uur. De bestelling dient de dag voordien voor 12 uur te worden geplaatst.

“De goederen worden verpakt in een speciale isomobox samen met foodgrade koelelementen die grondig getest zijn. Op die manier garanderen wij de kwaliteit van onze producten”, klinkt het.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.