Nieuws Antwerpen Starter van de week: Grand

Starter van de week: Grand

Starter van de week: Grand

Ellie Van den Brande en Mieke Smits leerden elkaar kennen op een feestje waar ze aan elkaar werden voorgesteld. “Jullie zouden wel eens goed kunnen matchen, met die passie voor fotografie en dat creatieve brein”, werd er gezegd. En dat bleek ook zo te zijn! Recent zijn ze Grand imaging consultancy gestart in de Vondelstraat in Antwerpen.

Ellie heeft een wat geeky kantje als Star Wars/Sci-Fi fan en interesse in alles wat met futurisme te maken heeft. Het potlood is een verlengstuk van haar creatieve brein waardoor ze dit goed op papier kan uitbeelden.
Het out of the box denken en de gevorderde retouche vaardigheden van Ellie in combinatie met Miekes ‘OCD tik’ qua organisatie en charme skills, blijken inderdaad een ‘match made in heaven’ te zijn, zoals het duo zelf aangeeft.

Mieke staat niet enkel achter de camera, maar heeft ook voor de camera vanaf haar 17de veel model gestaan. Daardoor kan ze modellen beter begeleiden. Bovendien is ze de muze van Ellie haar creatieve werken, waarvan vele gepubliceerd zijn in tentoonstellingen en magazines.

In hun fotografie carrière hebben de dames al mooie opdrachten kunnen verwezenlijken voor onder meer LDV, Ovam, KBC, Alex Agnew, BBDO, Cafe D’Anvers, Portrait studios, Canon, Stad Holland verzekeringen, Essent, Rowwen Hèze, om er maar een paar te noemen.
Grand imaging consultancy heeft ook een alternatieve kijk op modefotografie. Mode brengen ze in beeld met een verhaal en een toets fantasie.

Zodra dit vurig duo samenkomt, wordt er gebrainstormd over projecten. Soms zo creatief dat er eerst nog technologie voor uitgevonden moet worden. Vandaar ook de samenwerking met Jasna Rok, een veelbelovend innovatief fashiontech bedrijf, dat reeds als starter van de week in ‘Made in Antwerpen’ aan bod kwam.

“Wij zien fotografie niet enkel als het maken van een foto, maar een opsomming van gedeeltes. Wij helpen het professioneel imago van een bedrijf tot een hoger niveau te tillen met het creëren van een geschikt beeld dat rekening houdt met het merk en de stijl van de klant. Dit kunnen creatieve reclame, business portretten of product fotografie zijn. Elke klant is voor ons een passie project. We willen zijn product, zijn bedrijf en de klant zelf er fantastisch laten uitzien. Dit zal uiteindelijk resulteren in ROI voor het bedrijf. We are but a quarter note in a grand symphony”, zeggen de Grand dames.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.