Nieuws Antwerpen Starter van de week: Kell’s Advice

Starter van de week: Kell’s Advice

Starter van de week: Kell’s Advice

Van een starter gesproken… Heet van de naald. Op 1 mei is imagostyliste Kelly Mariën gestart met Kell’s Advice. Anderhalf jaar heeft ze zich voorbereid.
“Ik ben steeds gefascineerd geweest door mode. Mijn opleiding als kleur- en stijlconsulente en mijn job als styliste in verschillende winkels zijn de trigger geweest om de stap te zetten”, zegt Kelly Mariën.

Kelly wil niet de zoveelste fashionista zijn, en zeker niet de zoveelste shopping-queen.
“Ik zie vaak mensen die niet durven winkelen, snel-snel winkelen of steeds naar het oude vertrouwde grijpen. Ik wil hen uit hun comfortzone halen. Ik wel ze leren kennen en vooral dat ze zichzelf leren kennen.”

Shoppen moet een beleving zijn. Met Kelly wordt het een ontspannen dagje.
“De dag begint bij de klant thuis waar ik een wardrobe-check doe. Samen bekijken we welke outfits in de kleerkast hangen”, zegt Kelly. Zo verneemt ze meer over de kleuren en voorkeuren, maar vooral over de motivatie achter die keuzes.

Over de middag, bij een gezonde lunch en babbel, vraagt Kelly verder door. Nadien kan de namiddag ontspannen én efficiënt shoppend doorgebracht worden en gaat Kelly samen met de klant op zoek naar de juiste outfits.

“Ik doe dit in de vorm van shopping tours. Voornamelijk richt ik mij op mijn thuisstad Antwerpen. Momenteel werken we ook aan buitenlandse trips en belevingsweekends waar we styling, health en lifestyle samenbrengen”, zegt Kelly enthousiast.

Haar doelpubliek is de drukbezette ondernemer, zowel heren als dames. Twee à drie keer per jaar dompelt ze de klant in een ‘Kell’s Experience’ onder.

Kelly Mariën: “Zo leer ik mijn klanten kennen en ontdekken ze hun persoonlijke stijl die we eventueel op het imago van hun bedrijf afstemmen. Ik kan hen voor elke gelegenheid perfect kleden zonder dat ze zich hoeven te verplaatsen naar een winkel.”

Kleding beïnvloedt het gedrag van mensen. Dat heeft dan weer invloed op hoe andere mensen over iemand denken. In een professionele context is stijl dus niet te onderschatten.
“Ik wil ook de professionals in de mode-industrie bijstaan met mijn diensten. Zo organiseer ik op aanvraag verschillende events: laatavond shoppings, modeshows en styling workshops in winkels. Elke retailer die een meerwaarde aan zijn klanten wil bieden kan mij, volledig vrijblijvend, contacteren voor een kennismakingsgesprek.”

Kell’s Advice werkt eveneens met cadeaubons zodat iedereen kan kennis maken met haar concept. “Het is een gemakkelijke manier om mensen op een unieke manier te verrassen met een complete beleving. Ik denk dan aan incentives voor werknemers, relatiegeschenken voor klanten en leveranciers of als leuke teambuilding”, besluit Kelly.

Meer info over starters vindt u hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.