Nieuws Antwerpen Starter van de week: L’ARIN zorgt voor natuurlijke haarverzorging

Starter van de week: L’ARIN zorgt voor natuurlijke haarverzorging

Starter van de week: L’ARIN zorgt voor natuurlijke haarverzorging

ANTWERPEN – Start-up L’ARIN lanceert haar 100% botanische haarverzorgingslijn in België en kondigde dat aan met een foto-expositie op de Cube Art Fair in Brussel. Liefhebbers van natuurlijke verzorgingsproducten kennen L’ARIN al via Instagram, maar het merk lanceert nu ook haar officiële webshop om tegemoet te komen aan de grote vraag.

Onlangs nam L’ARIN deel aan de Cube Art Fair – Art Beyond Borders in Brussel. Het bedrijf, dat deel uitmaakt van de start-up accelerator Start it @KBC, wil zich onderscheiden met een productieproces dat van A tot Z geheel onschuldig is voor mens, dier en natuur.

“Hoewel traditionele merken vaak stellen dat hun producten veganistisch, plantaardig en organisch zijn, gebruiken ze meestal ook kunstmatige ingrediënten. Dat heeft op lange termijn negatieve gevolgen op het lichaam en de ecologie”, vertelt Rinata Sizova, oprichter van L’ARIN.

L’ARIN lanceert eveneens haar officiële webshop. Klanten hebben de optie om een haartest in te vullen om zo een advies te krijgen over welke producten geschikt zijn voor hun haartype. Daarnaast bestaat de optie om een persoonlijke online consultatie aan te vragen. Het team neemt dan de tijd om aandachtig de problemen en verzorgingsroutine van de klanten te onderzoeken.

De volgende stap is om andere verzorgingslijnen uit te brengen zoals huidscrubs, lotions, natuurlijke geurkaarsen, handzeep en handgel. “Binnen 5 jaar willen we onze internationale ambities realiseren en met name in Japan en Korea producten aanbieden”, besluit Rinata Sizova.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.