Nieuws Antwerpen Starter van de week: PeekaBoe komt piepen met baby- en peuterkleding

Starter van de week: PeekaBoe komt piepen met baby- en peuterkleding

Starter van de week: PeekaBoe komt piepen met baby- en peuterkleding

ANTWERPEN – PeekaBoe maakt haar intrede in de Antwerpse retailwereld als webshop met kleding en hebbedingetjes voor baby’s en peuters. De 29-jarige initiatiefneemster Audry Schools haalt daarvoor haar inspiratie en collecties in binnen- en buitenland. Ook de naam van de nieuwe onderneming komt uit het verre Australië.

Down Under, daar werkte Audry Schools één jaar lang als au pair van een schattige tweeling die niets liever deden dan peekaboo – ofwel kiekeboe – spelen. Drie jaar later maakt ze haar droom werkelijkheid met een eigen zaak waarvoor de naam niet ver gezocht moest worden.

“Met de webshop PeekaBoe voer ik een aantal Europese collecties in”, vertelt Schools. “De nadruk ligt op charmante, creatieve ‘handmade’ outfits voor ukken, peuters en kleuters, alsook op het gebruik van biokatoen. Daarnaast verkopen we ook enkele leuke hebbedingetjes.”

PeekaBoe is meteen de eerste Belgische verdeler van het Nederlandse handmademerk LKF. “Mijn volgende droom is om een eigen collectie met enkel handgemaakte producten op de markt te brengen. Daarvoor ben ik volop op zoek naar creatieve partners die mee in dit avontuur willen stappen. Lieve, kleine topmodellen voor de kleding mogen zich ook steeds melden.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.