Nieuws Antwerpen Starter van de week: STRØM aan de stroom

Starter van de week: STRØM aan de stroom

Starter van de week: STRØM aan de stroom

ANTWERPEN – Een vriendschap tussen 4 mannen mondde uit in STRØM. De naam linkt meteen aan Antwerpen en de Ø is een knipoog naar het Scandinavisch minimalisme dat het kledingmerk hanteert. De nieuwe Ocean Collection is daar een mooi voorbeeld van.

Met de Ocean Collection is STRØM al aan zijn vijfde collectie toe. Het is een eerbetoon aan de ongerepte schoonheid en diversiteit van de oceanen. Net als bij de andere collecties ligt de nadruk hier op eenvoud, originaliteit, kwaliteit en betaalbaarheid.

Verder zijn de T-shirts en sweaters van STRØM gemaakt uit organisch katoen en wordt er gewerkt met textielleveranciers die aan strenge kwaliteitsvereisten voldoen. Daarnaast beperkt het kledinglabel plastic tot een absoluut minimum.

Kristof Buelens van STRØM: “Daar staan we zelf voor in, want ondanks het stijgende volume gebeurt de verpakking volledig manueel. Op die manier kunnen we een extra persoonlijke touch aan onze klanten geven in de vorm van een gepersonaliseerd tekstje. Ook het bedrukken van de T-shirts en sweaters gebeurt manueel op ons kantoor op de Britselei. We bedrukken iconen uitgesneden uit flockfolie. Daarvoor investeerden we in een warmtetransferpersmachine.”

Groot hart

De collecties worden ook steeds aan een goed doel gekoppeld. De eerste draaide rond vrolijkheid en onvoorwaardelijke vriendschap en werd gelinkt aan Make-A-Wish.

“Met de Ocean Collection hebben we een samenwerking met Plastic Soup Foundation, een organisatie die zich actief inzet in de strijd tegen de plasticvervuiling van de oceanen, zeeën en rivieren wereldwijd.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.