Hands-On Academy

Starter van de week: The Hands-On Academy

Hannelore Verheyen en Ellen Persijn, twee onderneemsters uit Antwerpen, bundelen de krachten en lanceren samen The Hands-On Academy. Met deze start-up organiseren ze een coachingstraject voor ondernemers die met hun zaak vooruit willen. Het traject is uniek in Vlaanderen door de combinatie van mindset en marketing die Hannelore en Ellen in hun coaching hanteren.

Hannelore en Ellen bouwden doorheen de jaren elk hun eigen expertise op. Hannelore Verheyen werkte bijvoorbeeld als head of digital bij L’Oréal. Met tien jaar ervaring in digitale marketing op haar teller, startte ze vijf maanden geleden al haar eigen bedrijf Boostways Coaching op. Daarmee helpt ze ondernemers met hun online zichtbaarheid. Ondertussen is het alweer tijd voor een nieuwe stap en dat doet ze met de oprichting van The hands-On-Academy.

“Marketing en mindset gaan hand in hand. Zonder de juiste mindset is het onmogelijk om een goede marketingstrategie op te bouwen omdat je vaak geblokkeerd wordt door belemmerende gedachten. En wanneer je mindset wel goed zit, heb je nog altijd nood aan een strategie die ook echt werkt”, zegt Hannelore.

Ook Ellen Persijn heeft al heel wat ervaring opgedaan, als mindsetcoach. De onderneemster is een certified NLP- en mindsetcoach en brengt met haar tien jaar saleservaring extra gewicht in de schaal. Met haar bedrijf Full Circle Coaching kijkt Ellen vooral naar de ondernemer achter de onderneming en creëert ze mindsetshifts die leiden tot transformatie.

De kracht van de combinatie

Met hun nieuwe initiatief willen Ellen en Hannelore ondernemers op een unieke en duurzame manier doen groeien. The Hands-On Academy organiseert retreats en opleidingen die focussen op de combinatie tussen mindset en marketing.

“Veel reeds bestaande programma’s zijn heel sterk in één van de twee elementen maar volgens ons ligt de kracht net in de combinatie ervan”, zegt Ellen. “Met The Hands-On Academy Retreat bieden we strategieën aan om een sterke online zichtbaarheid te bouwen, je doelen te bereiken, maar vooral ook te groeien als ondernemer”, vult Hannelore aan.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.