Nieuws Antwerpen Starter van de Week: Zangcoach start Stemverbinding

Starter van de Week: Zangcoach start Stemverbinding

Starter van de Week: Zangcoach start Stemverbinding

ESSEN – Zangcoach Cathy Van Houcke heeft onlangs Stemverbinding opgestart. Ze wil mensen die stress, spanning en zelfoordeel ervaren opnieuw de kans geven om te zingen: “Het is mijn missie om een veilige ruimte te creëren waarin mensen hun kracht vinden en het verlangen herontdekken om te zingen vanuit hun vreugdevolle, diepste zelf.”

Voor ze haar eenmanszaak begon, was Cathy Van Houcke al 10 jaar actief als zangcoach. Ze was ook hulpcoach van Alex Callier in The Voice van Vlaanderen. In februari besloot ze om via het Starterslabo-traject haar eigen zaak op te starten.

“Toen ik in loondienst werkte als zangcoach, zag ik veel leerlingen worstelen met zelfoordeel. Vaak omdat ze in de loop der jaren zijn gaan geloven dat ze geen aanleg hebben, niet zuiver of mooi klinken. Door één negatieve opmerking in de kindertijd werd de vreugde van het zingen hen ontnomen”, zegt Cathy Van Houcke.

Stemverbinding organiseert zowel individuele sessies als workshops. “Voor individuele trajecten kan je terecht in mijn praktijkruimte in Wildert. Mijn workshops geef ik in het Holistisch centrum Om en in Trefpunt Heide te Kalmthout”, zegt Cathy.

Naast het aanleren van zangtechniek gebruikt ze ook bewustzijnsverruimende oefeningen in haar lessen.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinantwerpen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.