Nieuws Antwerpen Startersnet trekt horizon van starters open

Startersnet trekt horizon van starters open

Startersnet trekt horizon van starters open

sonjaStarters hebben het veelal toch niet makkelijk. Ze staan er met hun vele problemen dikwijls alleen voor. Startersnet wil daaraan verhelpen. Het online platform van Sonja Van Remoortere biedt startende ondernemers een breed netwerk aan waarin ze niet alleen hulpgrage partners kunnen vinden maar ook promotie kunnen maken, hulp vragen aan experten of informatie uitwisselen.

Hoe moet je als starter bv. promotie gaan maken voor je zaak? Zeker geen evidentie. De moderne wereld is ook op het vlak van communicatie heel ingewikkeld geworden. Met gewoon wat publiciteit in een regionaal blad kom je er al lang niet meer. Het gaat om veel meer dan dat.

Op Startersnet kun je ondertussen evenwel bv. kennis maken met het bedrijfje SociAmiGo, een starter die zich gespecialiseerd heeft in de uittekening van een doelgerichte marketingstrategie voor zijn klant. Of met de bedrijfjes MaesMedia en An Wens die zelf aan webdesign doen en een eigen profiel opmaken voor hun klanten. Fish and Chips stelt zichzelf voor en ZooMoon heeft een belevingsstore voor jongeren opgebouwd.

Via het Startersnet kun je ’t Antwerpse Hondje uit Hoboken bezoeken. Ann Mennen is al die tijd zot geweest van honden en besloot daarom die markt in te gaan. Ze volgde een opleiding als hondentrimmer en runt sindsdien een eigen zaak waar je hond een verwenningsbeurt kan krijgen. Via het Startersnet kun je een prijsvermindering bekomen.

Sonja Van Remoortere zette haar netwerk op in Westmalle maar heeft dat sindsdien uitgebreid over nagenoeg de hele provincie Antwerpen en daarbuiten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.