Nieuws Antwerpen Stella Fietsen opent testcenter voor E-bikes in Antwerpen

Stella Fietsen opent testcenter voor E-bikes in Antwerpen

Stella Fietsen opent testcenter voor E-bikes in Antwerpen

ANTWERPEN – Eind januari 2020 trok het Nederlandse Stella Fietsen de grens over met E-bike Testcenters in Kuurne en Hasselt. De afgelopen maanden kwamen daar ook locaties in Sint-Martens-Latem en Olen bij. Voor het eerst komt Stella Fietsen nu ook naar een stadscentrum in ons land.

Stella Fietsen is in Nederland marktleider op het gebied van e-bikes. Het bedrijf ontwikkelt, fabriceert en verkoopt eigen e-bikes, zonder tussenhandel. In Antwerpen komt Stella Fietsen terecht in de Kloosterstraat 150.

“We hebben onlangs specifiek voor de Belgische markt e-bikes ontwikkeld. In onze E-bike Testcenters kunnen fietsliefhebbers kennismaken met ons gamma en unieke concept”, vertelt Johan Makaske, woordvoerder Stella Fietsen. “Na aankoop kunnen klanten ook weer bij ons terecht voor een onderhoudsbeurt en service aan de e-bike.”

In Antwerpen deelt Stella Fietsen het pand met dochtermerk Muto, een nieuw urbanmerk. “Deze multifunctionele e-bike is uniek door het Click & Roll-systeem, speciaal ontwikkeld voor mensen met een druk en dynamisch leven. Je kan eenvoudig verschillende accessoires op en van deze fiets klikken.”

Fietsstad Antwerpen

De keuze voor Antwerpen is niet zomaar. Uit een onderzoek van internationale fietsverzekeraar Coya blijkt namelijk dat Antwerpen op de derde plaats van de wereldwijde fietsindex staat. “De aangepaste fietswegen, investeringen in fietsinfrastructuur en het aandeel fietsgebruikers spelen in deze index een grote rol. Antwerpen is een fietsstad”, klinkt het.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.