Nieuws Antwerpen Sterke cijfers voor Lambrecht Banden

Sterke cijfers voor Lambrecht Banden

Sterke cijfers voor Lambrecht Banden

rogerRoger Lambrecht is in de snelle beeldvorming vandaag meer de voorzitter van voetbalclub Lokeren dan de ondernemer achter de bandencentrale Lambrecht Banden uit Lokeren. Terwijl de bedrijfsleider zijn tijd verdeelt tussen de voetbalclub en het bedrijf doet Lambrecht Banden het ondertussen wél uitstekend. De totale activa van de onderneming zijn volgens de geponeerde jaarrekening bij de Nationale Bank verleden jaar gestegen tot 22,4 miljoen euro, de vlottende activa zelfs tot 34,3 miljoen euro.

De bandenmarkt is aan de andere kant een heus slagveld geworden. De concurrentie is bikkelhard. Roger Lambrecht is er niettemin in geslaagd om zijn bedrijf uitstekend te positioneren. In een aantal fusie- en overnamebewegingen heeft hij met Q Team een indrukwekkend netwerk uitgebouwd waarin ook Speedy, VP Banden en Vulco thuis horen. Zijn eerste bandencentrale werd overigens geopend in Berchem.

Roger Lambrecht is zowat het prototype van de hard werkende Vlaamse ondernemer. Vandaag al een stuk voorbij de 80 maar hij staat er nog altijd.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.