Nieuws Antwerpen Sterke resultaten voor Niko

Sterke resultaten voor Niko

Sterke resultaten voor Niko

nikoDe verlichtingsspecialist Niko uit Sint Niklaas heeft een uitstekend boekjaar 2014 achter de rug. Volgens het jaarverslag dat onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank zitten alle cijfers in stijgende lijn. Met een omzet van 81,6 miljoen euro werd liefst 5 miljoen euro extra gerealiseerd in vergelijking met het jaar ervoor.

Niko gaat voluit. De commerciƫle en financiƫle posities werden onafgebroken versterkt. Dat heeft vooral te maken met de volgehouden inspanningen van onze mensen om zowel op technisch vlak als in design verbeteringen aan te brengen, heet het in de commentaar van de directie. Niko wordt aangestuurd door gedelegeerd bestuurder Peter Watteeuw en voorzitter Jozef De Backer.

De bedrijfsopbrengsten zaten mee in diezelfde stijgende lijn en klommen naar 93,1 miljoen euro. Finaal werd daar een bedrijfsresultaat van 16,9 miljoen euro op gerealiseerd en een winst van 12,2 miljoen euro.

In de fabriek op het Industriepark van Sint Niklaas werken zo’n 360 mensen.

De Niko Group heeft anderzijds een internationaal netwerk aan eigen vestigingen uitgebouwd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.