Nieuws Antwerpen Sterkens Security verhuist nar Beerse

Sterkens Security verhuist nar Beerse

Sterkens Security verhuist nar Beerse

roeltjeSterkens Security verhuist op termijn van Oostmalle naar Beerse. Op het nieuwe industrieterrein van Beerse werd 5000 vierkante meter bouwgrond gekocht. De nieuwe locatie ligt strategisch dicht bij de autoweg. Sterkens Security groeit sterk door en wil zijn klantenbestand optimaal blijven bedienen.

Het zijn effectief drukke maanden geweest bij Sterkens Security uit Oostmalle. Van een vakantie-periode is er zeker geen sprake geweest. De inspanningen van de voorbije jaren hebben geresulteerd in een klantenbestand van meer dan 6000 klanten dat bediend kan worden met een totaalpakket van toegangscontrole, camerabewaking, buitendetectiesystemen en brandbeveiliging.. Een IT team, een Service team en een Helpdesk Support team staan permanent klaar. Ze garanderen de vele klanten de service die ze al meer dan 30 jaar gewoon zijn.

Deze jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een indrukwekkend klantenbestand aan particulieren, KMO’s en grote industriële bedrijven.

De groei van het bedrijf  zorgt ervoor dat het huidige gebouw in Malle uit zijn voegen barst, temeer door 25 wagens  dagelijks in en uit rijden.  In de nieuwe industriezone van Beerse werd in dit opzicht een  bouwgrond van 5000m² aangekocht. De locatie in Beerse is strategisch gekozen vanwege het groot aantal klanten die Sterkens vandaag al bedient in Beerse. Bovendien ligt de locatie dicht bij de autostrade.

Het plan werd ontworpen door AID architecten uit Westmalle en voorziet een Experience Center zodat klanten of geïnteresseerden de nieuwste technieken inzake camerabewaking, toegangscontrole en andere beveiligingstechnieken kunnen ervaren.

Alle nieuwigheden worden overigens  samen met de project cases in detail besproken worden op de Beurs Transport en Logistics te Antwerp Expo van vandaag t.e.m. 24 september 2015. “Het is onze eerste deelname aan een beurs ooit”, licht Roel Sterkens toe. “De verwachtingen zijn groot. Er hebben zich al 10.000 bezoekers geregistreerd en ook de andere standhouders interesseren ons. We willen ons daar profileren als partner voor de logistieke sector, want daarin zitten voor ons nog vele groeimogelijkheden.” In het vooruitzicht van de beurs liet het bedrijf een nieuwe folder maken en het stelt er ook zijn bedrijfsfilm voor.

Wie niet in de mogelijkheid is om de beurs te bezoeken kan kennis maken met Sterkens via de bedrijfsfilm in onderstaande link.

https://youtu.be/KySBHXzDcEc

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.