Nieuws Antwerpen Sterkstokers legt productie Antwerps Elixirke stil voor ontsmettingsalcohol

Sterkstokers legt productie Antwerps Elixirke stil voor ontsmettingsalcohol

Sterkstokers legt productie Antwerps Elixirke stil voor ontsmettingsalcohol

HOOGSTRATEN – Sterkstokers, de producent van gins en Antwerps Elixirke, is midden maart ook gestart met de productie van ontsmettingsalcohol. Nu wordt ook de productie van Antwerps Elixirke stilgelegd. Zo kan de productiecapaciteit ontsmettingsalcohol verhogen naar 1.000 liter per dag.

“Straks gaan mensen terug het leven vieren met een geweldige Gin-tonic, met een elixierke, enzovoort. Ondertussen kunnen deze niet echt helpen tegen corona. We hebben onze productie aangepast en kunnen nu onze capaciteit verhogen naar bijna 1.000 liter per dag ontsmettingsalcohol”, zegt Thomas Cuyvers van Sterkstokers.

Uit de tanks van Sterkstokers, waaruit normaal gezien gins, likeuren, elixirs en vermout stromen, komt dezer dagen dus ontsmettingsalcohol, die in de eerste plaats aan apothekers wordt geleverd.

Patrick Goots legt het ons uit in volgend filmpje:Lees via deze link meer Corona-nieuws over en voor ondernemers uit de Antwerpse regio.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen
Dossier

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.