Nieuws Antwerpen Stolp van Antwerpse JUCE+ blokkeert je gsm-signaal

Stolp van Antwerpse JUCE+ blokkeert je gsm-signaal

Stolp van Antwerpse JUCE+ blokkeert je gsm-signaal

ANTWERPEN – Technologiebedrijf JUCE+ presenteert Stolp, een handig ontworpen kooi van Faraday die tot zes smartphones het zwijgen oplegt. Want “always on doesn’t always pay off”, aldus Julien Yee en Matthias Vanhoutteghem, bedenkers van Stolp. “We worden verondersteld altijd en overal bereikbaar te zijn, waardoor er weinig tijd overschiet om echt gefocust te zijn op je werk, of echt aanwezig te zijn bij de mensen om je heen.”

JUCE+ is een Antwerps mindful tech bedrijf met een missie om opnieuw kwaliteitsvolle tijd te introduceren in een tijdperk vol digitale afleidingen. Eerder ontwikkelde oprichters Julien en Matthias de JUCE+ Arena, een toestel dat telefoons in vergaderzalen oplaadt en tegelijkertijd hun signaal blokkeert. Hiermee won het duo onder meer een Red Dot Award en een IF Design Award.

Nu introduceert JUCE+ Stolp, een handig ontworpen kooi van Faraday waarin je tot zes smartphones kan opbergen. “Smartphones zijn geweldig, we moeten ze alleen op tijd leren uitzetten. En dat gaat vooral om nieuwe gewoontes creëren”, voegt Matthias Vanhoutteghem toe.

Vroege vogels kunnen hun Stolp vooraf bestellen via Kickstarter. Via het bekende crowdfundingplatform werd het beoogde doelbedrag van de campagne al na twee uur bereikt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.