Nieuws Antwerpen Stoopen & Meeûs brengt voor het eerst kant-en-klare verf op de markt

Stoopen & Meeûs brengt voor het eerst kant-en-klare verf op de markt

Stoopen & Meeûs brengt voor het eerst kant-en-klare verf op de markt

Na 127 jaar verruimt Stoopen & Meeûs uit het Antwerpse Hoboken voor het eerst zijn aanbod. Naast pigmenten, verven en pleisters in poedervorm biedt het verfbedrijf nu ook een kant-en-klare verf aan: ConQrete.

De nieuwe verfsoort hoeft niet gemengd te worden en kan in één enkele laag worden aangebracht op muren, hout, mdf en meubels. Dat maakt ConQrete een gemakkelijke oplossing voor wie nog maar weinig ervaring heeft met verven. Het resultaat is een ultramatte en natuurlijke minerale look.

Decoratief en duurzaam

“De markt voor decoratieve technieken groeit enorm. Vooral de natuurlijke en authentieke look met een exclusieve uitstraling krijgt veel aandacht. Met onze decoratieve afwerkingen in het premiumsegment als ruggengraat van het bedrijf willen wij als specialist op dat vlak mee het voortouw nemen en ons aanbod in die zin uitbreiden”, legt ceo Erik Van Heuven enthousiast uit.

Bovendien wil Stoopen & Meeûs extra focussen op duurzaamheid. Nieuwkomer ConQrete beantwoordt aan de toenemende trend van het gebruik van gezonde producten en materialen. Met kalk als belangrijk ingrediënt draagt de nieuwe decoratieve pleister in zijn pure vorm bij tot een gezondere leef- en werkomgeving.

ConQrete is beschikbaar in zes verschillende tinten: drie grijs- en drie beigekleurige.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.