Nieuws Antwerpen Strabag viert 50 jaar

Strabag viert 50 jaar

Strabag viert 50 jaar

strabagmeisjeHet bouwbedrijf Strabag vierde afgelopen weekeind zijn 50-jarig jubileum met een event in ‘De Shop’ te Antwerpen. Een 200-tal aanwezigen konden genieten van een avond vol verrassingen.

Vlaams Minister-President Geert Bourgeois sprak lovende woorden uit voor Strabag. Hij was dankbaar voor de integriteit van deze onderneming en de manier waarop zij haar waarden in de praktijk omzet. Hij wenste Strabag een succesvolle toekomst toe.

Afgevaardigd bestuurder Patrick Deketele ziet de toekomst positief tegemoet en benadrukte dat Strabag de uitgelezen en innovatieve partner voor alle bouwprojecten zal blijven in de toekomst. Ook Thomas Birtel, CEO van Strabag SE, drukte zijn vertrouwen uit in Strabag Belgium.

De rode draad van de avond was een kubus, opgebouwd uit de zes waarden van Strabab: partnerschap, innovatiedrift, vertrouwen, engagement, duurzaamheid en bescheidenheid. Door deze waarden te leven, wil Strabag het verschil maken. Strabag streeft naar een optimalisatie van tijd, kwaliteit en kosten voor alle projecten. Haar partnerschapsmodel teamconcept is hier een ideale uitgangsbasis voor.

In 1965 voerde Strabag als dochteronderneming van de Duitse bouwgroep zijn eerste project uit in België. Strabag was samen met de grote Duitse chemiebedrijven naar Antwerpen gekomen. Het bedrijf groeide snel uit tot een onderneming met vijf regionale kantoren en één internationaal kantoor. Momenteel heeft Strabag maar liefst 65 projecten in uitvoering. Dit jaar verwacht het bedrijf een omzet van 240 miljoen euro. 325 personeelsleden zetten zich hiervoor dagelijks in. De slogan ‘teams work’ weerspiegelt goed de waarde die Strabag hecht aan goede samenwerkingen en partnerschap.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.