Nieuws Antwerpen Striktly Business Software opent kantoor in Madrid

Striktly Business Software opent kantoor in Madrid

Striktly Business Software opent kantoor in Madrid

ANTWERPEN – Striktly Business Software ontwikkelt al 10 jaar de CRM voor ondernemers en bedrijven. Het Antwerps hip en trendy internetbedrijf viert dat door een tandje bij te steken. De bedrijfsactiviteiten worden in binnen- en buitenland uitgebreid en er komt een vestiging in Madrid bij.

Op één jaar tijd is het aantal medewerkers van 4 naar 18 toegenomen en Striktly Business Software blijft op zoek naar nieuwe talenten. Zij staan klanten bij in het eigen softwarepakket voor het opmaken van onder meer facturen, offerten, klantenadministratie en betaalopvolgingen. Bovendien is het makkelijk te integreren met andere boekhoudpakketten.

“Op korte termijn zullen we onze bedrijfsactiviteiten nog in binnen- en buitenland uitbreiden”, zegt Stéphanie Ouachan, ceo van Striktly Business Software. “Maar ik heb ook de ambitie om de komende maanden en jaren extra nationale en internationale vestigingen op te richten omwille van de grote vraag naar een gebruiksvriendelijk innovatief CRM-product.”

Naast de Antwerpse locatie is er ook een kantoor op de Brusselse Louisalaan. In september start het buitenlandse avontuur met een vestiging in Madrid. “De voorbije 10 jaar hebben alvast een sterke basis gevormd om de komende periode een flinke versnelling hoger te schakelen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.