Nieuws Antwerpen Studio 100 opent deuren van nieuw indoorpark in Centraal Station

Studio 100 opent deuren van nieuw indoorpark in Centraal Station

Studio 100 opent deuren van nieuw indoorpark in Centraal Station

In het Centraal Station in Antwerpen heeft Plopsa Group, een onderdeel van Studio 100, het negende Plopsa-park geopend. Het indoorpark Plopsa Station Antwerp werd officieel ingehuldigd door Antwerps burgemeester Bart De Wever, mede-oprichter van Studio 100 Hans Bourlon en Plopsa-CEO Steve Van den Kerkhof, die samen met een grote schaar het lint doorknipten.

Eind 2019 nam Plopsa Group het verlieslatende themapark rond stripfiguren over. Een investering van zo’n 5 miljoen euro vormt het om tot een Plopsa-park, het negende intussen van de Plopsa Group. Zo werden er nieuwe attracties en Studio 100-content toegevoegd. De vijftien attracties, verdeeld over vier verdiepingen, zijn voornamelijk gericht op kinderen tussen de 2 en 10 jaar. Die kunnen er niet alleen vijftien attracties van hun favoriete Studio 100-figuren ontdekken, ook de bekendste striphelden van het voormalige Comics Station hebben er hun plekje behouden.

“We houden eerst een testweekend, daarna sluiten we het park een week om alles te finetunen op basis van onze bevindingen van dit eerste weekend. Vanaf zaterdag 30 oktober, met de start van de herfstvakantie, gaan we definitief en doorlopend open”, aldus Steve Van den Kerkhof.

Bezoekers kunnen dankzij een samenwerking met de NMBS genieten van 50% korting op hun treinticket van en naar Antwerpen-Centraal. Plopsa Station Antwerp hanteert een beperkte capaciteit. Daarom moet iedere bezoeker op voorhand een ticket reserveren voor de dag waarop die het park wenst te bezoeken. Huidige abonnees met een Plopsa-FunCard of Plopsa-GoldCard hebben gratis toegang tot Plopsa Station Antwerp.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.