Nieuws Antwerpen Studio Salens integreert online video

Studio Salens integreert online video

Studio Salens integreert online video

salenssalensDe ontwerpstudio Studio Salens gaat nu ook voor online video. Het bedrijf is gegroeid uit de grafische sector maar verlegt nu de grenzen. Het gaat er nu om beeld en typografie te integreren in gedrukte en visuele media.

Studio Salens is een buitenbeentje dat resoluut gekozen heeft voor het landelijke Vremde. Guy Salens werkt er op zijn eigen professionele manier aan alle communicatievormen waarmee ondernemingen zich beter kunnen positioneren op de markten. Guy Salens kiest in dit opzicht veelal voor strakke vormgeving waarin de eigen huisstijl van het bedrijf beter tot zijn recht komt.

Met de integratie van online video reageert het bedrijf op de snelle ontwikkelingen in de communicatiewereld waarbij mobile video via smartphones en tablets sterk in opgang is. Studio Salens probeert in dit opzicht alle vormen van communicatie te integreren tot één sterk concept. In samenwerking met IT-bedrijven wordt ook aan webdesign gedaan en worden interfaces opgezet.

Met klanten als Evonik, Jaguar en Mc Grid heeft de Studio Salens een indrukwekkende klantenportefeuille. Het gaat in Vremde dan zowel om het kleine restaurant om de hoek als om de multinational die vanuit hun eigen perspectief elk voor zich andere objectieven kunnen hebben.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.