Nieuws Antwerpen Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017

Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017

Style at Home uit Aartselaar verzorgt inrichting VIP-ruimte op Realty 2017

Style at Home uit Aartselaar zal de volledige VIP-ruimte inrichten van de professionele vastgoedbeurs Realty. Die vindt plaats van 16 tot en met 18 mei 2017 in Tour & Taxis Brussels. Het gaat al om de de 9de editie. Style at Home staat op de beurs ook zelf met een stand. Door ook de VIP-ruimte voor zijn rekening te nemen zal Style at Home extra zijn stempel kunnen drukken op het event.

Het bedrijf met showroom en magazijn aan de Cleydaellaan in Aartselaar is gespecialiseerd in het tijdelijk verhuren van meubelen voor de inrichting van kijkwoningen en -appartementen. Het team van Manou Rottiers verzorgt jaarlijks meer dan 300 tijdelijke inrichtingen voor bouwpromotors, makelaars en particulieren. Ook voor de kantorenmarkt heeft het bedrijf oplossingen voor tijdelijke inrichting, met kartonnen meubels volgens het concept Box in Office.

“Modelappartementen, kijkwoningen en leegstaande panden maken we sfeervol en gezellig. We laten ruimtes groter ogen en zetten de pluspunten van het vastgoed in de kijker. We bieden verschillende meubelverhuurpakketten op maat, gaande van een luxe pakket tot kartonnen inrichting” zegt Manou Rottiers.

 

Als appartementen, huizen of kantoren worden ingericht met meubelen, al dan niet in karton, zorgt dat voor een snellere verkoop van leegstaand vastgoed tegen een betere prijs, zo weet Style at Home uit ervaring. Vastgoedstyling heet dat.

Manou Rottiers: “Als vastgoedstylingspecialist mogen wij op het grootste vastgoedevent van het land zeker niet ontbreken. De organisatoren verwachten ruim 7.000 professionals uit de sector. We zijn uiteraard ook heel blij met de kans om de enorme VIP-ruimte op Realty 2017 in te richten. Op die manier tonen we ter plaatse onze expertise aan het juiste doelpubliek.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.