Nieuws Antwerpen Sustainable Family lanceert expertiseplatform voor duurzame, bewuste leefstijl

Sustainable Family lanceert expertiseplatform voor duurzame, bewuste leefstijl

Sustainable Family lanceert expertiseplatform. Foto: Sustainable Family

Sustainable Family lanceert expertiseplatform voor duurzame, bewuste leefstijl

ANTWERPEN – Sustainable Family lanceert een expertiseplatform om zoveel mogelijk mensen in Vlaanderen en Nederland op weg te helpen naar een duurzame, bewuste levensstijl.

Op het expertiseplatform van Sustainable Family delen experten en andere leden van de community laagdrempelige, toegankelijke tips rond duurzaam eten, bouwen of reizen, rond persoonlijke groei, opvoeding, enz. Sustainable Family begon als een Instagram-account die uitgroeide tot een actieve en geëngageerde groep van meer dan 25.000 volgers. Oprichters en levenspartners Ellen Dictus en Nikolas Sterck toveren Sustainable Family nu om tot een online expertiseplatform.

Wetenschappelijk onderbouwd

“Mensen krijgen vandaag online een lawine van lifestyle-informatie over zich heen maar het gaat vaak om onbetrouwbare of gesponsorde content”, vertellen Ellen Dictus en Nikolas Sterck. “Met Sustainable Family geven wij tegengas door wetenschappelijk onderbouwde informatie, cursussen en educatieve video’s op één platform te bundelen. Wie bij de community wil horen, krijgt met een gratis account toegang tot het discussieforum en de recepten. Met een maandelijkse bijdrage op maat kan men onder andere meedoen aan online workshops of een beroep doen op persoonlijke coaching.”

Ook voor bedrijven

Het online platform groeide onder de radar al organisch en telt vandaag 3.000 betalende leden in Vlaanderen en Nederland. Door Sustainable Family nu voluit in de merkt te zetten, willen de oprichters de community verder uitbreiden en het aantal abonnees verdriedubbelen tegen eind 2023. Het achtkoppige team van Sustainable Family werkt ook aan een aanbod voor bedrijven.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.