Nieuws Antwerpen 't Fornuis bevestigt uitstekende reputatie

't Fornuis bevestigt uitstekende reputatie

't Fornuis bevestigt uitstekende reputatie

fornuisZakenmensen kennen het restaurant ’t  Fornuis als geen ander. Het etablissement in de Antwerpse Reyndersstraat is al pakweg 50 jaar een vertrouwd rendez-vous voor al eens een discreet gesprek.

Zaakvoerder Johan Segers doet het overigens uitstekend. Zijn schotels zowel als zijn jaarrekening hebben een schitterende reputatie. Het restaurant heeft in dit opzicht een trouw klantenbestand dat geregeld zijn eigen tafeltje reserveert. Ons kent ons, is in Antwerpen een vertrouwd gezegde. Wie afspreekt in ’t Fornuis zal er zeker bekenden ontmoeten.

’t Fornuis is een BVBA die vandaag een tiental personeelsleden op de loonlijst heeft. Ondanks de relatief moeilijke economische omgeving kan het bedrijf jaar na jaar mooie cijfers voorleggen. Tijdens het boekjaar 2014 werd een omzet gerealiseerd van 1,2 miljoen euro, dit is dan wél 100.000 euro minder dan het jaar ervoor. Daar werd een toegevoegde waarde op gerealiseerd van 531.000 euro.

Onder de streep bleef er een bedrijfsresultaat over van 61.000 euro en een (beperkte) nettowinst van 5402 euro. Dit was dan wél flink wat minder dan het jaar ervoor.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.