Nieuws Antwerpen t-Interim opent kantoor in Wilrijk

t-Interim opent kantoor in Wilrijk

t-Interim opent kantoor in Wilrijk

Het interimbedrijf t-interim opent een nieuw kantoor in Wilrijk. Het Antwerpse kantoor van t-heater, dat zich specifiek richt op de creatieve sector, verhuist naar het Eilandje. Deze stappen passen in het groeiplan dat t-interim heeft opgesteld na de overname van de groep door Gilde Buy Out Partners. Dat groeiplan zet in op uitbreiding van lokale aanwezigheid.

Sinds 19 april kunnen klanten en uitzendkrachten terecht in het nieuwe t-interim kantoor in Wilrijk. Door kleine buurtkantoren te openen kunnen de consulenten een aanbod op maat van iedere klant uitwerken en is de organisatie dichter bij de klanten en uitzendkrachten. Nathalie Tuerlinckx wordt Office Manager van het nieuwe t-interim kantoor en zal bijgestaan worden door twee uitzendconsulenten. In de toekomst is verdere uitbreiding mogelijk.

Filip Vanderbeken, Algemeen directeur t-interim, licht toe: “t-groep is ambitieus en blijft groeien in de toekomst. Een organische groei is voor ons een sleutelelement, en de opening van een nieuw t-interimkantoor in Wilrijk past perfect binnen deze strategie. Lokaal ondernemerschap is voor ons een topprioriteit, daarom is het investeren in een nieuw kantoor een must.”

Het kantoor van de 10 medewerkers van t-heater Antwerpen verhuist naar een nieuwe locatie op het Eilandje. Het nieuwe kantoor ligt in een bloeiende buurt met veel projecten en organisaties uit de creatieve sector zoals Bar Paniek, De Machine en Dries Van Noten. In het pand is er ook meer ruimte voor infosessies en kleinschalige evenementen. Katrin Vandenbosch wordt office manager van t-heater in Antwerpen.

Naast t-heater Antwerpen verhuist ook het t-office kantoor, vroeger gelegen op de Frankrijklei, mee naar de nieuwe locatie op het Eilandje.

t-groep is de 5de grootste HR-dienstverlener in de Benelux met 140 kantoren in België, Nederland en Polen met in totaal meer dan 710 medewerkers.  Op de Belgische markt is t-groep gekend via t- interim dat zich richt op de markt van uitzendarbeid, en Ascento dat zijn klanten advies aanbiedt op het vlak van recrutering en selectie.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.