Nieuws Antwerpen Talent mobility award

Talent mobility award

Talent mobility award

ascentoHR-dienstverlener Ascento, die deel uitmaakt van de t-groep, heeft de genomineerden voor de gloednieuwe ‘Talent Mobility Award’ bekendgemaakt. Er zijn 5 kandidaten gekozen uit een veld van 40 deelnemers. Het gaat om Center Parcs Europe uit Mol, de FOD Financiën uit Brussel, het farmabedrijf Janssen Pharmaceutica uit Beerse, de vleesgroothandel Meat&More uit Aalter en het Wit-Gele Kruis Oost-Vlaanderen (Gent). Zij zijn in de running om verkozen te worden als meest wendbare organisatie van België.

De award zal op 21 september 2016 worden uitgereikt door een professionele jury bestaande uit: zeilster Evi Van Acker, Bart Buysse (Directeur-Generaal bij het Verbond van Belgische Ondernemingen), Paul Verschueren (Director Research & Economic Affairs Federgon), Jan Van Acoleyen (Chief HR Officer Proximus), Nele De Cuyper (Professor in Arbeids- en Organisatiepsychologie KU Leuven), Geert Volders (Directeur Ascento) en Filip Vanderbeken (Directeur t-interim).

De ‘Talent Mobility Award wordt door Ascento uitgereikt om de meest ‘wendbare’ organisatie in België in de bloemetjes te zetten. Bovendien hoopt Ascento met de award kennis en informatie te verspreiden over hoe bedrijven zich kunnen voorbereiden op de uitdagingen van de arbeidsmarkt van morgen. In tijden van hoog ziekteverzuim, overmatige stress bij heel wat werknemers en het feit dat we met zijn allen langer moeten werken is het niet overbodig om bedrijven instrumenten aan te reiken om werknemers op een positieve en duurzame manier te begeleiden en in te zetten.

Het is de eerste keer dat Ascento de ‘Talent Mobility Award’ organiseert. Voor het HR-bedrijf Ascento is mobiliteit dé sleutel om werknemers gemotiveerd te houden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.