Nieuws Antwerpen Tanken via Alfapass in Antwerpse haven wordt uitgebreid

Tanken via Alfapass in Antwerpse haven wordt uitgebreid

Tanken via Alfapass in Antwerpse haven wordt uitgebreid

alfapassAlfapass, de identificatiekaart voor iedereen die in de haven werkt of er regelmatig moet zijn, heeft er een nieuwe applicatie bij. Klanten van Cuypers vorkliften zullen voortaan kunnen tanken met de Alfapass. De beveiligingsfirma Sterkens Security heeft het project gerealiseerd.  

Alfapass is de elektronische identiteitskaart waarop persoons- en bedrijfsgegevens worden opgeslagen. Het systeem is algemeen aanvaard in de hele haven en meer dan 30.000 havenarbeiders en chauffeurs hebben de kaart  op zak voor het in- en uitchecken bij toegangscontrolepunten. Voortaan kan de kaart dus ook worden gebruikt om te tanken bij Cuypers Vorkliften. Alles kan bijge volgmet één en dezelfde kaart. Andere tankkaarten en/of badges zijn niet meer nodig.   

Deze innovatie zorgt ook voor bijkomende veiligheidsmaatregelen. De Alfapass is persoonsgebonden en kan dus niet door iedereen vrij gebruikt worden.  De realisatie is in nauwe samenwerking met tankinstallatiebouwer Hamer tot stand gekomen en nam nauwelijks zes weken in beslag.   Sterkens Security staat op dezelfde site ook in voor de camerabewaking, inbraakdetectie en branddetectie . 

meer info hier: http://www.sterkenssecurity.be/ 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.