Nieuws Taxibedrijf BeoTax vergroent zijn vloot

Taxibedrijf BeoTax vergroent zijn vloot

Taxibedrijf BeoTax vergroent zijn vloot

BRECHT – Autobedrijf Felix Groep uit Brecht heeft onlangs de eerste elektrische auto aan zijn klant BeoTax kunnen leveren. De Kia EV6 is de eerste wagen waarmee het taxibedrijf zijn vloot wil vergroenen.

BeoTax is een taxibedrijf uit Sint-Lenaarts, dat in de hele Noorderkempen actief is. Het bedrijf omschrijft zichzelf als vooruitdenkend en modern en wil dat vertalen in een duurzame aanpak.

Felix Groep is een garagebedrijf met diverse vestigingen in de provincie Antwerpen en heeft drie automerken in zijn aanbod. De autohandelaar wil zijn fleetkanten de beste keuze voor een duurzame mobiliteit aanbieden.

Voor BeoTax viel de keuze op een volledig elektrische Kia, omdat deze wagen ook het comfort biedt dat de taxiklant mag verlangen. Hassan Salehi, de ceo van BeoTax, kreeg zopas de sleutels van deze wagen overhandigd.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen
Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.