Nieuws Antwerpen Teamleader helpt kmo’s bij ‘papier’winkel

Teamleader helpt kmo’s bij ‘papier’winkel

Teamleader helpt kmo’s bij ‘papier’winkel

Paperasserij aanpakken in de late uurtjes, nadat je lange tijd in je zaak hebt gewerkt, het is iets wat elke zelfstandige wel kent. En in de meeste gevallen is dat niet zijn of haar meest favoriete bezigheid. Door die administratieve rompslomp is het soms moeilijk om je als ondernemer helemaal toe te spitsen op de groei van het bedrijf. Maar er bestaan oplossingen voor. De digitale revolutie heeft ervoor gezorgd dat er middelen bestaan om een deel of het geheel van die klussen uit handen te nemen. ‘Teamleader’ helpt de kleine zelfstandige en kmo om die lastige administratieve klussen snel en efficiënt op te lossen.

Teamleader wil entrepreneurs bewust maken dat het wél mogelijk is om je 100 procent te focussen op het uitbouwen van je zaak.  en lanceert daarom de videocampagne “Focus op wat écht telt”.

Jef Schrauwen, zaakvoerder van het Loenhoutse Atelier Schrauwen, is het gezicht van deze ondernemingscampagne. In een video legt hij uit waarom hij zich helemaal kan vinden in het opzet van ‘Teamleader’. Atelier Schrauwen is een exclusieve schrijnwerkerij met maar liefst 125 jaar  aan ervaring. Het ontwerpt authentieke ramen en deuren, die ze ook zelf maakt én plaatst. De liefde voor het vak werd van generatie op generatie doorgegeven en kwam dus ook terecht bij Jef.

Teamleader is een digitale toepassing die een CRM-, facturatie- en projectplanningplatform aanbiedt voor KMO’s. Het is een zogenaamde ‘SaaS’, Software-as-a-service, met bijbehorende klantenservice, zodat ook  kleinere ondernemingen op het nieuwe systeem gebruik kunnen overschakelen. Het bedrijf is in 2012 opgericht door Jeroen De Wit (27 jaar), Willem Delbare (26 jaar) en Mathias De Loore (27 jaar).

Teamleader heeft intussen ook al kantoren in Nederland, Duitsland en Spanje. Het bedrijf heeft recent de prijs van Beloftevolle KMO 2016-2017 gewonnen, een prijs uitgereikt door Unizo en De Vlaamse Ondernemer.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.