Stefan & Bart- Bart Vanden Wyngaerd en Stefan Debois. Foto: Pointerpro

Technologiebedrijf Pointerpro krijgt nieuwe CCO: Bart Vanden Wyngaerd neemt fakkel over van Mark Penson

De commerciële tak van het internationale technologiebedrijf Pointerpro zal vanaf nu geleid worden door Bart Vanden Wyngaerd. Na bijna elf jaar draagt voormalig CCO en oprichter Mark Penson zijn functie over. Penson blijft wel bestuurslid en aandeelhouder binnen Pointerpro.

Pointerpro zag het daglicht in 2012 dankzij CEO Stefan Debois en business partner Mark Penson. Het Antwerpse softwarebedrijf kende een enorme groei en kon openbloeien tot een booming techbedrijf. De organisatie is ondertussen actief in 65 landen, verspreid over Noord-Amerika, West-Europa, Australië en Nieuw-Zeeland. Het hoofdkantoor van Pointerpro ligt in de Lange Gasthuisstraat in Antwerpen.

Pointerpro helpt consultants met repetitieve taken door middel van digitalisering. Het bedrijf laat toe om kennis van experten in een assessment te gieten. In combinatie met de antwoorden van de respondent, creëert de technologie automatisch adviesrapporten op maat. Inmiddels werd de organisatie voor de derde keer genomineerd voor een Fast 50 award. Met deze awards zet Deloitte elk jaar de snelst groeiende techbedrijven in de kijker.

Vanden Wyngaerd heeft meer dan een kwarteeuw aan inzichten in de technologische sector vergaard. Zo hielp hij bijna 20 jaar lang bedrijven met technologie hun doelen halen bij Cisco Systems en zorgde hij voor innovatieve oplossingen bij Ava Security, waar hij tevens de Centraal-Europese afdeling op poten zette.

Mark Penson blikt tevreden terug op zijn parcours: "Ik ben trots op wat we al met Pointerpro bereikt hebben en weet dat Stefan en Bart de lijn zullen doortrekken. Daarom blijf ik ook in het bedrijf geïnvesteerd." Met de nieuwe wending in zijn Pointerpro-verhaal wil Penson meer tijd creëren voor vrienden en familie.

Team Pointerpro.