Nieuws Antwerpen Tegelfabrikant Marshalls presenteert assortiment 2017

Tegelfabrikant Marshalls presenteert assortiment 2017

Tegelfabrikant Marshalls presenteert assortiment 2017

 

marshallTegel – en bestratingsspecialist Marshalls nv heeft een gloednieuw gamma voor terras, tuin en oprit. In totaal  135 nieuwe producten vervaardigd uit keramiek, natuursteen en gietbeton die uit de eigen  fabriek in Rumst komen.

Er zijn nieuwe replicastenen in gietbeton uit eigen productie. Daarnaast heeft Marshalls zijn eigen ontwikkelingslaboratorium. “Hier experimenteren we het hele jaar door. Enkel de producten met de beste testresultaten komen in ons assortiment. Zo garanderen we een uitstekende technische kwaliteit”, legt algemeen directeur Jochen Clockaerts uit.

Vorig jaar lanceerde Marshalls de ‘Plazza’, een betaalbaar alternatief voor de natuursteen Kandla. Nu is het assortiment aangevuld met een imitatie van een granietkassei en een tegel met getrommelde kanten. Marshalls presenteert daarnaast de ‘Square’-lijn: gladde, moderne tegels in de formaten 15×15 cm, 20×30 cm en 60×60 cm.

Revolutionair aan deze replicakasseien is de gepatenteerde maatvaste en gelijke onderkant. De kasseien worden eenvoudig naast elkaar gelegd zoals standaard klinkers. Ze zijn dus veel sneller te plaatsen dan de klassieke kasseien. Door de maatvaste, bredere onderkant ontstaat automatisch een gelijkmatige voeg. Daarnaast hebben de kasseien uit gietbeton een slijtvaste toplaag die beschermt tegen vuil, verkleuring en verwering.

Marshalls is opgericht in 1880 in het Verenigd Koninkrijk en is daar marktleider op het gebied van bestratingsproducten. In 2011 werd Marshalls nv opgericht voor de vertegenwoordiging in België en Frankrijk. Marshalls nv telt een 60-tal werknemers en had in 2015 een omzet van 22 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.