Nieuws Antwerpen Ter Elst bouwt bijkomende hall

Ter Elst bouwt bijkomende hall

Ter Elst bouwt bijkomende hall

ter elstHet hotel- en congrescenter Ter Elst in Edegem wordt uitgebreid met een hall van 1000  vierkante meter.  Op die manier kan het center zijn gasten nog meer mogelijkheden bieden op het vlak van productpresentaties, recepties, beurzen, diners, meetings en galabals. Ter Elst heeft eerder zijn sportaccomodaties doorgeschoven naar de Britse groep David Lloyd.

Sinds de familie Van Ostade in 1975 het tenniscenter Ter Elst opende ging het allemaal biezonder snel. De tenniscourts werden versterkt met een heuse hotel- en congresinfrastructuur. Ter Elst werd voor het zuiden van Antwerpen dan ook zoveel als een heuse publiekstrekker.

Ondertussen zit alles nog eens in een nieuwe versnelling. Er gebeurt van alles rond Ter Elst. Terwijl David Lloyd de sportinfrastructuur van het hotel helemaal ombouwt op de maat van een moderne internationale sportclub spitst Ter Elst zichzelf helemaal toe op zijn hotel- en congresfaciliteiten. Het hotel draait met zijn 53 kamers uitstekend en wordt door steeds meer bedrijven en organisaties geboekt voor evenementen. De ligging ten zuiden van Antwerpen biedt in dit opzicht enorme mogelijkheden. Het hotel is vlakbij de autowegen gesitueerd en is daardoor heel makkelijk bereikbaar voor zakenmensen die zich niet in de verkeerschaos van de stad willen wagen. Het centrum biedt  vandaag bovendien 3000  vierkante meter aan infrastructuur aan zoals vergaderlokalen en een eigen congreszaal voor 500 deelnemers. De parking kan in dit opzicht 500 wagens aan. Een bijkomende hall van 1000 vierkante meter zal die commerciële faciliteiten nog vergroten.

Omdat het hotel- en congrescenter ook een beroep zal kunnen doen op de 3500 vierkante meter aan sportaccomodaties van David Lloyd gaat Ter Elst daarmee zijn aanbod commercieel sterk kunnen vernieuwen. Het hotel is eigendom van de zakenpartners Tom Hendrickx  en Steve Engels.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.