Nieuws Antwerpen ‘The empty shop’ opent opnieuw zijn deuren.

‘The empty shop’ opent opnieuw zijn deuren.

‘The empty shop’ opent opnieuw zijn deuren.

empty-shopGaan winkelen in een ‘empty shop’? Hoezo, zult u zich afvragen. Dan moet u vast eens een kijkje gaan nemen op vrijdag 9 december, want dan opent de Antwerpse ‘The Empty Shop’ opnieuw zijn deuren.  Het concept: mensen brengen kleding die nog in goede staat is maar die ze niet meer gebruiken naar de lege winkel. Een winkel met lege hangers en naakte paspoppen. Die giften van kleren vullen de winkel in de loop van de dag.  ’s Avond sluit de shop dan weer zijn deuren met opnieuw een lege winkel want alles moet verkocht worden. De opbrengsten gaan naar een goed doel. Bijvoorbeeld naar vluchtelingen die op die manier een eerste betaalde werkervaring krijgen in België. The Empty Shop is een initiatief van de kringwinkel.

Heb jij nog een kleerkast met heel wat spullen die je niet meer draagt? Wat vergeten kledingstukken in je kast die je nieuw leven wil schenken? Wil je graag eens wat nieuws, waarom niet een Dries Van Noten of een Christian Wynants op de kop tikken bijvoorbeeld? Aarzel dan niet en breng tijdens de kerstmaand een bezoekje aan The Empty Shop.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.