Nieuws Antwerpen The London brengt kaas- en wijnproeverij naar uw voordeur

The London brengt kaas- en wijnproeverij naar uw voordeur

The London brengt kaas- en wijnproeverij naar uw voordeur

ANTWERPEN – Met het voorzien van hapjes, een assortiment kaas, zes flesjes wijn en een informatieve handleiding brengt restaurant The London smakelijke en onderhouden wijnproeverijen naar uw voordeur. Sommelier Arno Aartsen leidt de webinars met een walsend wijnglas in goede banen.

Restaurant The London zou dit voorjaar op het Antwerpse Eilandje de deuren openen. Wellicht gaat het vuur half juli pas aan. Als een voorsmaakje op wat komen zal, brengen chef Tommy Cavaliere en gastvrouw Thalissa Kraus hun favoriete wijnen thuis voor een online wijnproeverij. Daarvoor ontwierpen ze een wijnpakket met zowel drie flesjes witte als rode wijn, een aantal hapjes en een box met vijf Belgische kazen geselecteerd door kaasspeciaalzaak Frederic Van Tricht.

Gastheer voor het webinar via Zoom is sommelier, vinoloog en SVH Wijnmeester Arno Aartsen van ProWines. Tijdens de proeverij geeft hij vlot en onderhoudend uitleg over de herkomst van de wijn, de diverse druivensoorten, de gevolgde methodiek, het karakter van de wijn en de combinatiemogelijkheden met gerechten en kaas. Voor dat laatste onderwerp bedient u zichzelf van vijf geselecteerde kazen van Belgische makelij en afkomstig van diverse kleinschalig werkende kaasboerderijen.

Het wijnpakket met zes flesjes, grissini, tapenade en een informatieve handleiding een het assortiment kazen Van Tricht kunnen thuis geleverd worden of afgehaald bij The London.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.