Nieuws Antwerpen The Oval Office breidt netwerk uit

The Oval Office breidt netwerk uit

The Oval Office breidt netwerk uit

miniThe Oval Office, de Antwerpse specialist in live communication heeft het Gentse marketing- en communicatiebureau Quiviv overgenomen. Dat wordt geïntegreerd in de Gentse vestiging van The Oval Office. Bij live communication is het om zogenaamde merkbelevingen te doen. Door merken actief te laten beleven gaan de mensen er zich ook nauwer mee verbonden voelen, is de filosofie.

The Oval Office is aan een snelle expansie toe. Het Antwerps bedrijf heeft enkele tijd terug de Brusselse bureaus Cré|action en WOW Communication overgenomen. In Gent werd een nieuw team met eigen lokale medewerkers uitgebouwd. Precies vanuit die Gentse vestiging is nu ook het bedrijf Quiviv met Jurgen Van Damme en Line Reynaert overgenomen. Beiden hadden samen een mooie portefeuille opgebouwd in de sectoren hernieuwbare energie en duurzaamheid. Onder het klantenbestand worden merken geteld als Eneco Solar, Enfinity, PV Vlaanderen, EcoNation, Triodos Bank, Tiger Power, Alpro e.a.

The Oval Office is sinds zijn oprichting in januari 2012 uitgegroeid tot het toonaangevende bureau op het vlak van live communication. Voor merken als BMW, Nintendo, Bpost bank, Stad Antwerpen, Jobat, BASF, Kenwood, Red Bull, MINI, Teva en Proximus creëert het bureau geïntegreerde live communication campagnes waarbij merkbelevingen centraal staan.

Het bedrijf wordt aangestuurd door de managing partners Wouter Boits en Ken Koeklenberg,

Succesvolle live belevingen een extra dimensie geven via creatieve communicatie is wat live communication uniek maakt, heet het bij The Oval Office. Het geloof dat strategische communicatie via traditionele media (print, radio, tv, affichage, social media en PR) de authentieke merkervaringen via live experiences écht versterken… en omgekeerd.

In functie van de overname van Quiviv is The Oval Office ook verhuisd naar een groter kantoor aan de Ferdinand Lousbergskaai in Gent. Van daaruit zal het kantoor nog beter het klantenbestand in Oost- en West-Vlaanderen kunnen bedienen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.