Nieuws Antwerpen The Oval office wordt het vaste creatieve bureau van de Vlaamse overheid

The Oval office wordt het vaste creatieve bureau van de Vlaamse overheid

The Oval office wordt het vaste creatieve bureau van de Vlaamse overheid

The Oval Office is de komende vier jaar het vaste creatieve bureau voor de Vlaamse overheid. Het werkt nieuwe concepten en campagnes uit binnen de bestaande huisstijl. Het Departement Kanselarij en Bestuur koos The Oval Office uit vier kandidaten.

Alle 72 departementen en agentschappen van de Vlaamse overheid kunnen de komende jaren een beroep doen op het team grafisch ontwerpers, account- en projectmanagers van The Oval Office. Ze gaan creatief aan de slag met de bestaande Vlaamse huisstijl, geven ze vorm, puren ze uit en vertalen ze in concrete communicatiecampagnes of -tools.

Zo creëerde het bureau de afgelopen weken een nieuwe look and feel voor de handleidingen voor Onroerend Erfgoed, communicatietools voor de Luchtvaartdag, een opmaak van de strategienota Vlaanderen – Verenigde Staten van Amerika en infografieken voor de Gezondheidsconferentie van het Agentschap Zorg en Gezondheid. Onderzoeksresultaten werden daarin vertaald naar toegankelijk beeldmateriaal voor partners en pers.

In de pijplijn zitten onder meer een nieuwe website voor de Vlaamse Adviesraad voor Innoveren en Ondernemen (VARIO), een brochure voor Flanders Investment & Trade (FIT) en een campagnewebsite en digitale brochure voor scholen.

The Oval Office heeft ook een overeenkomst met het Agentschap voor Natuur en Bos voor het ontwerpen van communicatiecampagnes. Het bureau werkt vanuit Antwerpen, Brussel en Gent en telt in totaal 38 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.